Ispis

Usluge projektiranja, izvođenja i održavanja

 

Multi point with mobile device

 

 

Želite li da vaš video ili audio konferencijski sustav bude zbrka kojekakvih nepovezanih komada opreme? Ili želite sustav „skrojen“ točno po vašoj mjeri, točno za vaše potrebe i namjene? Sustav dobro zamišljen i izveden, tako da bude poslovni alat, a ne nova briga? Sustav koji u detalje razlikuje potrebe pozivnog centra (call-centra) i koordinacije menadžmenta ili timova?

 

Supra Net Projekt projektira, izvodi, održava i nadograđuje komunikacijska i videokonferencijska rješenja za poslovne primjene. U području video i audio konferencija vodeća je projektantska tvrtka u Hrvatskoj. Projektiraju se, izvode i održavaju i prekogranični projekti. Postavljaju se sustavi različitih sofisticiranosti. Projektira se sustave svih redova veličina. Od „point to point“ video sustava za male i srednje tvrtke do sofisticiranih videokonferencijskih projekata za međunarodne kompanije. Sve važniji segment poslovanja mnogih tvrtki postaju pozivni centri („call-centri“), ulazni, izlazni ili kombinirani. Za pozivne centre na raspolaganju su rješenja „ključ u ruke“ ili pak dobava potrebne opreme. Traženi su i sustavi za rutinsko svakodnevno komuniciranje, i složeni sustavi umrežavanja i integriranja s raznorodnim ili naslijeđenim sustavima komunikacije.

 

Supra Net Projekt projektira, izvodi i nadzire izgradnju, te održava multimedijalne dvorane svih veličina. Od najmanjih s osnovnom funkcionalnošću (prikaznici, razglas) do dvorana s potpunom audio/video integracijom i središnjim sustavima upravljanja svim komponentama sustava (audio, video, videokonferencija, rasvjeta, klimatizacija, efekti i drugo).

 

Izrađuju se i pametne ploče po narudžbi, točno po potrebama i raspoloživom prostoru klijenta. Na raspolaganju su razne veličine. Postoje fiksirane i pokretne ploče.