Ispis

Djelatnost

 

Tko smo i što radimo

Supra Net Projekt je vodeće poduzeće u Hrvatskoj na području video i audio konferencijskih sustava i rješenja. Stotine instaliranih sustava i zadovoljnih korisnika iz privatnog i javnog sektora različitih veličina i područja djelovanja. Izvrsna suradnja s financijskim i državnim ustanovama na izuzetno zahtjevnim projektima. Projekti „ključ u ruke“ ili po segmentima.

Djelatnosti su:

► Projektiranje, prodaja, implementacija, održavanje i servisiranje telekomunikacijskih i računalnih sustava. Specijalnost u telekonferencijskim sustavima (video, audio, data) i IP telefoniji.

► Projektiranje, izvedba, održavanje i edukacija za multimedijalne dvorane sa središnjim upravljanjem. Objedinjavanje razglasa, video prikazivanje, videokonferencijske tehnologije, pametnih ploča i središnjeg sustava.

► Pametne ploče po narudžbi.

► Multimedijalne i ine integracije.

► Zastupanje proizvođača vrhunske komunikacijske i periferne opreme.

 

Vizija

Napredno video i audio komuniciranje dostupno u svakom uredu, bolnici, ustanovi, školi i domu, primjereno konkretnim potrebama.

Misija

Omogućiti i olakšati korisnicima naprednu vizualnu i audio komunikaciju u stvarnom vremenu bez obzira gdje bili i kako se povezivali. Svakom klijentu pružiti tehnološko rješenje i opremu koja odgovara njegovim specifičnim video i audio konferencijskim i prezentacijskim potrebama.

Vrijednosti

Komunikacija s klijentom, precizno prepoznavanje njegovih potreba. Komunikacijska rješenja po mjeri. Komunikacija s novim dosezima tehnologije i inovacija. Edukacija i usavršavanje djelatnika.

Cilj

Zadržati vodeću poziciju u segmentu audio & video konferencijskih sustava i rješenja, te korisnicima dugoročno pružiti visoku razinu usluge i profesionalnosti baziranu na ISO 9001 certifikatu.